Douche Concurrent Toiletkraan Hoog Rond Koudwaterkraan Geborsteld Mat Goud

164,- 134,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Tegeldepot.nl


Merk:
Kleur:
Brushed Brushed Mat Goud Goud Goudkleurig Mat

Boven de 500 euro gratis bezorgd
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en GLS

Over Douche Concurrent Toiletkraan Hoog Rond Koudwaterkraan Geborsteld Mat Goud

INK Staande Fonteinkraan 277 cm Geborsteld Mat Goud
Deze staande fonteinkraan van INK is een prachtige toevoeging aan elke badkamer of toiletruimte. De kraan heeft een geborsteld mat gouden oppervlaktebehandeling en is gemaakt van hoogwaardig messing.

Stijlvol design
De kraan heeft een uniek L-vormig uitloopontwerp en een vaste uitloop met een schuimstraalmondstuk. Het is een 1-gats kraan die op een bladkraangat gemonteerd kan worden. De opbouwhoogte van de kraan is 277 mm en de voorsprong van de uitloop is 125 mm. Dit zorgt voor een comfortabele en stijlvolle waterstroom.

Eenvoudige installatie
De INK staande fonteinkraan heeft een buitendraad aansluiting aanvoer van 12 mm en wordt geleverd met rozetten voor een nette afwerking. De opbouwhoogte van de kraanmond is 225 mm, wat zorgt voor voldoende ruimte om je handen te wassen.

Hoogwaardige kwaliteit
De kraan is voorzien van een oppervlaktebescherming en heeft een geborsteld mat gouden afwerking. Dit zorgt voor een duurzame en krasbestendige kraan die gemakkelijk schoon te maken is. De INK staande fonteinkraan is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele kraan van hoge kwaliteit.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Materiaal:
Messing
Voorraad: