Groene Talen Buitenmeubelen Picknicktafel open instap

473,- 419,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Warentuin.nl


Merk:
Categorieën:

1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL of Jetverzendt

Over Groene Talen Buitenmeubelen Picknicktafel open instap

Picknicktafel met open instap, zeer stevig model. In Nederland geproduceerd, met extra aandacht voor kwaliteit in hout en afwerking. Blad- en zittingdikte 45mm. Buitenmaat lxb 230x160, ruime bladafmeting van lxb 230x85cm. Doordat tussen de zittingen ruimte is vrijgelaten kan iedereen vrij aan en van tafel gaan zonder anderen hierbij te hinderen.

Alle uiteinden van het hout zijn geschuurd zodat de tafel rondom splintervrij is. Alles wordt van de onderzijde geschroefd, hierdoor ziet de picknicktafel er mooi uit en gaat langer mee omdat er geen regen in schroefgaten aan de bovenkant kan komen.

Elk onderdeel is per stuk, onder druk geïmpregneerd, door deze verduurzamingsmethode krijgt het hout een langere levensduur en treed er minder snel vergrijzing op. Gemaakt van Noord-Europees vurenhout, dit hout heeft een rustige nervenstructuur en kleine noesten waardoor het hout een mooie uitstraling heeft.

Bij de montage van de picknicktafel wordt er op gelet dat altijd de mooiste kant van het hout naar de buitenkant wordt gemonteerd, dit is één van de details die ervoor zorgt dat deze picknicktafel schitterend is afgewerkt. Voorzien van een parasolopening van 50mm.

De gebalanceerde verhoudingen in blad- en zittinghoogte geven een optimaal zitcomfort. Geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik.

Vestigings adres: Jac P. Thijsseweg 4
Telefoonnummer: 0852736336
KVK nummer: 57663238