Groene Talen Buitenmeubelen Kinderpicknicktafel rond

314,- 267,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Warentuin.nl


Merk:
Categorieën:

1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL of Jetverzendt

Over Groene Talen Buitenmeubelen Kinderpicknicktafel rond

Ronde kinderpicknicktafel, zeer stevig model. In Nederland geproduceerd, met extra aandacht voor kwaliteit in hout en afwerking. Blad- en zittingdikte 35mm. Diameter buitenmaat 130cm, diameter blad 77cm. Er kunnen max. 8 kinderen aan deze tafel plaatsnemen.

Alle uiteinden van het hout zijn geschuurd waardoor de tafel rondom splintervrij is. Alles wordt van de onderzijde geschroefd, hierdoor ziet de picknicktafel er mooi uit en gaat langer mee omdat er geen regen in schroefgaten aan de bovenkant kan komen.

Elk onderdeel is per stuk, onder druk geïmpregneerd, door deze verduurzamingsmethode krijgt het hout een langere levensduur en treed er minder snel vergrijzing op. Gemaakt van Noord-Europees vurenhout, dit is hout met een rustige nervenstructuur en kleine noesten waardoor het hout een mooie uitstraling heeft.

Bij de montage van de picknicktafel wordt er op gelet dat altijd de mooiste kant van het hout naar de buitenkant wordt gemonteerd, dit is één van de details die ervoor zorgt dat deze picknicktafel schitterend is afgewerkt.

Deze kinderpicknicktafel is zowel thuis te gebruiken als toepasbaar bij kinderopvang, speeltuin, of school.

Vestigings adres: Jac P. Thijsseweg 4
Telefoonnummer: 0852736336
KVK nummer: 57663238