Zwarte Lesliliving Outdoor Living - Gietaluminium lounge tafel Queens

329,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Tuinexpress.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Binnen 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DPD, PostNL en DGL

Over Zwarte Lesliliving Outdoor Living - Gietaluminium lounge tafel Queens

De Outdoor Living - Gietaluminium lounge tafel Queens is een klassieke tuintafel welke prachtig staat in iedere tuin. De tafel kan geplaatst worden op ieder terras, in iedere tuin. De tafel biedt plaats aan vier stoelen en is perfect te combineren met de stoelen Queens. Met een combinatie van deze tuinstoelen en tuintafel creëer je een authentieke set op jouw terras waar jij heerlijk kunt genieten van een borrel.

De tafel is door het gietaluminium zeer stevig en makkelijk in onderhoud, daarbij zijn aluminium meubels over het algemeen licht van gewicht waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Het schapje onder de tafel zorgt ervoor dat je makkelijk even je boek, krant of tijdschrift kunt opbergen.

Met de Outdoor Living - Gietaluminium lounge tafel Queens creëer jij een klassieke en authentieke plek op jouw terras waar je heerlijk kunt genieten van de zomerse dagen. Samen met jouw gezelschap genieten van een borrel doe je aan de Outdoor Living - Gietaluminium lounge tafel Queens! Productspecificaties

  • Outdoor Living - Gietaluminium lounge tafel Queens 108x57x48cm
  • Schapje onder tafel 70x19cm, hoogte vanaf de grond 22cm
  • Materiaal: Giet aluminium
  • Kleur: Zwart / Antraciet
  • max.belastbaar tot 75kg
  • verstelbare pootjes om tafel te stabiliseren
  • Gewicht: 11 kg

Heb je nog een vraag over de Outdoor Living - Gietaluminium lounge tafel Queens? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag verder.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: