Acaza Stijlvol Vierkant Tafeltje voor Buitengebruik - Houten look - Zwart - 62x62x73cm

84,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Acaza Stijlvol Vierkant Tafeltje voor Buitengebruik - Houten look - Zwart - 62x62x73cm

Iedereen tafelt graag, en al helemaal als de temperaturen het toelaten om dit ook buiten te doen. Alleen is een klassieke buitentafel voor velen te groot, te zwaar of te duur. Vandaar deze fantastisch fraaie en eenvoudige tussenoplossing: een elegant vouwtafeltje!

Een tafel zonder stevigheid of standvastigheid is weggesmeten geld, daarom hebben we het snel even over de functionele kenmerken. Met dit buitentafeltje kies je voor een stevig geheel, waarbij het tafelblad bijvoorbeeld tot zo'n 60 kg weet te dragen. Verder is er geen ruimte voor minderwaardig materiaal. Er zijn stevige metalen poten en ook het plastic scoort kwalitatief hoog.

Uiteraard is de mogelijkheid tot opvouwen een erg belangrijke troef. In no time heb je het tafeltje opgeborgen of geïnstalleerd, onder de arm of in de auto, handiger wordt het heus niet! Van balkon naar terras naar kampeerterrein, om maar een paar mogelijkheden op te sommen!

Bij Acaza kan je terecht voor allerlei types muur- en wanddecoratie. Ook het meubelassortiment is steeds nadrukkelijk vertegenwoordigd. Jouw vertrouwde omgeving opsmukken met stijlvolle wanddecoratie en woonaccessoires? Bij Acaza ben je alvast aan het juiste adres!


  • Afmetingen: 62 x 62 x 73 cm

  • Afmetingen wanneer opgevouwen: 94.5 x 62 x 9 cm

  • Materiaal: Ijzer en HDPE Plastic

  • Gewicht: 5.5 kg

  • Draagcapaciteit: 60 kg

  • Zelfmontage met behulp van de montagehandleiding