Acaza Sfeervol Vierkant Tafeltje - Gevlochten look - Opvouwbaar - Zwart - 62x62x73cm

79,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Acaza Sfeervol Vierkant Tafeltje - Gevlochten look - Opvouwbaar - Zwart - 62x62x73cm

Tafelen staat gelijk aan gezelligheid. Waarom dan niet kiezen voor een tafeltje dat overal ingezet kan worden? Met deze originele vouwtafel is het voortaan mogelijk!

Multifunctionaliteit is het codewoord. Geen ruimte is voor dit tafeltje ontoegankelijk. Op een kleine flat, op een terras, op een balkon of middenin uw grasperkje, alles is mogelijk!

Naast het veelzijdig gebruik zet het tafeltje erg in op het esthetische luik. Het ultieme bewijs is de gevlochten uitstraling. Knap, zeker als je weet dat het meubeltje zowel staal als plastic als materiaal kent.

Ten slotte moet nog wat dieper ingegaan worden op de stevigheid e stabiliteit. De tafelpoten zijn uitermate sterk, daarenboven zijn ze voorzien van anti-slip. Kortom, een uitstekend geheel, dat tot 60 kg kan dragen!

Bij Acaza kan je terecht voor allerlei types muur- en wanddecoratie. Ook het meubelassortiment is steeds nadrukkelijk vertegenwoordigd. Jouw vertrouwde omgeving opsmukken met stijlvolle wanddecoratie en woonaccessoires? Bij Acaza ben je alvast aan het juiste adres!


  • Afmetingen: 62 x 62 x 73 cm

  • Afmetingen wanneer opgevouwen: 94.5x62x9cm

  • Materiaal: staal en plastiek

  • Gewicht: 5.5 kg

  • Draagcapaciteit: 60 kg

  • Zelfmontage met behulp van de montagehandleiding