Bruine Raw Materials Factory bijzettafeltje - Laag - 46x46cm - Gerecycled hout

67,99
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Bruine Raw Materials Factory bijzettafeltje - Laag - 46x46cm - Gerecycled hout

Pata tafel uit onze Factory collectie. Deze tafel wordt ook wel een 'Bajot' tafel genoemd. De kleine tafels worden gebruikt in Indiase huizen als een eettafeltje, bijzettafel of bijvoorbeeld om thee op te serveren. Alle tafels verschillen iets van kleur en maat, omdat deze gemaakt zijn van gerecycled hout afkomstig van bijvoorbeeld gesloopte huizen die vernieuwd zijn in India. De mooie gedecoreerde pootjes hebben we in ere gehouden. Je kunt de tafel gebruiken om bijvoorbeeld een plant op te zetten of om snacks en drinken op te serveren. ook te gebruiken als decoratie met wat kaarsen of een vaas bloemen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Verkrijgbaar in 2 maten.

Factory collectie:
De Factory collectie is gemaakt van 100% gerecycled hout. Dit hout is afkomstig van bijvoorbeeld oude huizen die zijn gesloopt of verlaten fabrieken die zijn afgebroken. Hergebruikt hout dat afkomstig is van vloerdelen, wandpanelen en dakconstructies. Het hout heeft door jarenlang gebruik een volle medium tot donkere patina. Het is een mengsel van lokaal hardhout dat afhankelijk is van het gebied / de regio waar het gebouw heeft gestaan. Hardhout werd gebruikt als een kwaliteits- en langdurig materiaal. Elk item in deze collectie heeft een FSC-gerecycled label.

FSC Recycled keurmerk – Duurzaamheidsgarantie
Dit product is gemaakt van 100% recycled hout door onze partner in India. Voor alle collecties die hier gemaakt zijn, is de FSC-Recycled certificering verkregen. Een product met het FSC-logo geeft een consument de garantie dat er geen illegale of niet-duurzame houtkap heeft plaatsgevonden voor de productie van dit artikel.

Materialen:
FSC-Recycled hout en metaal.

Onderhoud:
-Af en toe afnemen met een licht vochtige of droge stofdoek zonder zware stiksels, om krassen te voorkomen.
-Vermijd alle schoonmaakgereedschap met een ruw oppervlak.
-Vermijd polijst- of reinigingsmiddelen die siliconen bevatten, dit omdat deze na verloop van tijd natuurlijk hout kunnen laten uitdrogen.
-Gebruik geen schoonmaakmiddelen of schoonmaakproducten die ammoniak bevatten.
-Wrijf wax in het hout voor een mooie glans en een natuurlijke beschermende laag. Dit voorkomt ook dat het hout uitdroogt.
-Minerale (hout-)olie kan met een doek worden aangebracht. Dit zal in de loop van de tijd een beschermend oppervlak produceren.