MAZAZU MIRA Home - Salontafel rond - Klassiek - Salontafel glas - Elegant - Doorzichtig - Metaal - Goud - 45x15x10

149,95 121,95
De beste prijs bij NADUVI


Merk:
BOSTIC,   MAZAZU,   MIRA home
Categorieën:
Kleur:
Goud Goudkleurig

Over MAZAZU MIRA Home - Salontafel rond - Klassiek - Salontafel glas - Elegant - Doorzichtig - Metaal - Goud - 45x15x10

Wij bij MIRA HOME staan voor het leveren van stijlvolle en duurzame meubels. We combineren functionaliteit met kwaliteit en hebben een ruim assortiment aan originele meubelstukken. Deze salontafel heeft een industriële uitstraling en is gemakkelijk te combineren met andere meubelstukken. Bij MIRA HOME vind je snel meubilair dat perfect past bij jouw wensen!

GOUDEN TIJDEN:
Een comfortabele bank, een groot donzig tapijt en een knetterende vlam in de open haard; met deze gouden glazen salontafel breng je de flair van goede oude tijden in je huis en creëer je nog steeds een moderne look. Het oppervlak van deze banktafel is gemaakt van 6 mm dik gehard glas, dat bijzonder robuust en schokbestendig is. De stabiele glazen plaat kan worden belast tot 70 kg

ROBUUST:
2 ringen en 4 poten van ijzer met poedercoating vormen de stabiele basis van deze salontafel. Een slijtvast maar sierlijk accent voor uw huis! Wilt u deze salontafel op uw tapijt of op uw hardhouten vloer plaatsen? Met de verstelbare poten kunt u kleine oneffenheden compenseren. Voetkussens beschermen ook uw vloer tegen krassen.

EENVOUDIGE MONTAGE:
Dit meubel is eenvoudig te monteren door gebruik te maken van de inbegrepen handleiding en eventueel een zak schroefmateriaal.

AFMETINGEN:
45x15x10 cm.

MIRA HOME wil dat al haar klanten tevreden zijn en garandeert je daarom professionele klantenservice voor en na de aankoop. Wacht niet langer en bestel vandaag nog deze salontafel.