NeXtime Sun Small - Klok - Stil Uurwerk - Rond - Hout - Stof - Ø35 cm - Turquoise

44,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Kleur:
Blauw Turquoise

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over NeXtime Sun Small - Klok - Stil Uurwerk - Rond - Hout - Stof - Ø35 cm - Turquoise

De NeXtime Sun Small wandklok is een moderne klok in de vorm van een zon met een houten wijzerplaat op een achterplaat van textiel. Ontworpen door Jette Scheib. De klok past door zijn unieke en eigentijdse uitstraling in elk interieur. Afm. Ø35cm

Productspecificaties:

• Designer: Jette Scheib
• Materiaal: Hout en Textiel
• Vorm: Rond
• Type klok: Wandklok
• Tikgeluid: Geluidloos
• Type batterij: Gebruikt één AA batterij, deze wordt niet meegeleverd
• Garantieboekje: 2 jaar fabrieksgarantie

Designer
Jette Scheib heeft industrieel ontwerp gestudeerd op de Universiteit van Art (UdK) in Berlijn. Sinds 2005 werkt ze als onafhankelijk product ontwerper en is gespecialiseerd in "home accessories". Haar werk kan zowel simpel en puur zijn, als verhalend en speels, maar vaak zit er een kleine twist aan die een nieuwe dimensie of andere context aan het item toevoegt. Inspiratie is overal: Of het nu kunst is, muziek, mensen en hun verhalen, gewoontes, clichés of gewoon het leven zelf, overal is creativiteit uit te halen.

NeXtime
Laat je inspireren door de NeXtime collectie!

NeXtime is met zo’n 50 jaar ervaring specialist in designklokken over de hele wereld. Het Nederlandse familiebedrijf heeft passie voor het maken van mooie producten en dit zie je terug in de originele klokken. Het assortiment bevat mooie en unieke klokken, die zijn gemaakt met hoogwaardige en duurzame materialen. Door de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding, zijn de klokken onmisbaar in elke kamer in huis of op kantoor. Elke individuele klok is door een topdesigner ontworpen. Om in te springen op de wisselende stijlen en modetrends is er elk jaar een wisseling van de diverse designs.

Van het uurwerk tot de wijzers, alles wordt met de grootste precisie ontworpen en geproduceerd, zodat een NeXtime klok altijd van topkwaliteit is. NeXtime blijft daarnaast altijd doorontwikkelen, gebruikt de laatste technieken en volgt de laatste trends en wordt daarom gezien als trendsetter in de klokken branche.

Door het gebruik van verschillende materialen, stijlen, kleuren en ontwerpen, kun je altijd een mooie klok vinden. Iedere NeXtime klok brengt een glimlach op je gezicht!

See You NeXtime!