Praxis De EKO Rejoice rechthoekige pedaalemmer van mat RVS en zwart kunststof deksel. 2 kunststof binnenemmers (2x 12 ltr). Ideaal voor het scheiden van afval. Deze prullenbak is tevens voorzien van gedempt kunststof deksel en Fingerprint Proof coating.

58,95
8 Prijzen, De beste prijs bij Office Deals


Merk:
Eko
Kleur:
Mat Mat RVS Roestvrijstaal Zilver

Boven de 150 euro gratis bezorgd
Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Praxis De EKO Rejoice rechthoekige pedaalemmer van mat RVS en zwart kunststof deksel. 2 kunststof binnenemmers (2x 12 ltr). Ideaal voor het scheiden van afval. Deze prullenbak is tevens voorzien van gedempt kunststof deksel en Fingerprint Proof coating.

EKO Rejoice Recycling Bin 2x12

Dankzij zijn twee compartimenten van deze pedaalemmer kun je met deze afvalbak van EKO eenvoudig het afval scheiden. De afvalbak is gemaakt van roestvrijstaal en kunststof; materialen die zorgen dat de pedaalemmer degelijk en duurzaam tegelijk is. Bovendien is de buitenkant vingerafdrukbestendig en kun je de afvalbak eenvoudig schoonmaken zonder vuile resten achter te laten. EKO Rejoice recycling 2x12 liter is een rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met fingerprint proof coating en twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding. Het deksel van deze pedaalemmer sluit geruisloos omdat deze gedempt is, wat er voor zorgt dat de deksel niet dichtklapt maar rustig sluit. Deze compacte pedaalemmer heeft twee binnenemmers van 12 liter, zodat u uw afval eenvoudig kunt scheiden.

Specificaties:
Inhoud: 2 x 12 liter
2 Kunststof binnenemmers
Gedempt sluitend deksel
Stay open functie
Fingerprint proof
Afmeting: 38,2x40,5x43,1 cm (LxBxH)

Maat:
12,  24,  2x,  38 2,  40.5,  43,  L,  L/40
Materiaal:
Kunststof,  Metaal,  Roestvrij staal,  RVS
Voorraad: