Bruine Wood4you - Eettafel New England Steigerhout Wit 200Lx78Hx100D cm

386,-
3 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Bruine Wood4you - Eettafel New England Steigerhout Wit 200Lx78Hx100D cm

Steigerhouten tafel met gespoten onderstel Super mooie eettafel voor in de eetkamer of in de tuin. Deze steigerhouten tafel heeft een lengte van 200cm, een totale hoogte van 78cm en een diepte van 90cm. De poten zijn 12 cm breed. De eettafel van steigerhout is een tijdloze aanvulling op je interieur binnen en buitenshuis.
De tafel is gemaakt van massief steigerhout, waardoor hij robuust en duurzaam is.
Weersbestendig dus geschikt voor buitengebruik.
De houten tafel wordt bezorgd als 2 pakketten.
Geen lastige bouwtekening, maar een gemakkelijke handleiding.


Wat ontvang je en hoe zet je de eettafel in elkaar? Je ontvangt 1 minipallet met daarin het tafelblad, het onderstel en de schroeven.
De montagehandleiding is te vinden op onze website! Makkelijk in elkaar te zetten in 3 stappen. De onderdelen zijn voorgeboord. Daarna wellicht een likje verf of beits en het meubel is klaar.

Wat heb je nodig: - Accu-tol - Kruiskop-bitje Wie zijn wij? Wood4you is een Nederlands familiebedrijf wat sinds 2010 handgemaakte houten meubels maakt & online verkoopt. Onze brede collectie bestaande uit bouwpakketten voor de doe het zelver tot aan volledig gemonteerde, handgemaakte binnen- en buitenmeubelen, afhankelijk van het meubel kun je deze compleet maken met kussens. Wood4you staat voor duurzaam hout, handgemaakt, gezelligheid en sfeer. Wood4you - Original Dutch Furniture.

Materiaal:
Hout,  steigerhout
Voorraad: