The Retro Family Bel Air TO-18 Retro Salontafel Antique White

399,-
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Creme wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over The Retro Family Bel Air TO-18 Retro Salontafel Antique White

Bel Air Retro Salontafel TO-18 Antique White

Wilt u uw ruimte oppimpen met een authentiek stukje fifties? De Bel Air Retro Salontafel TO-18 is een prachtige salontafel in Jaren vijftig stijl. De fifties interieurstijl is tot op de dag van vandaag wereldwijd erg populair, omdat het een brug slaat tussen klassiek en modern. De meubels zijn zowel in een hedendaags interieur als in een ouder interieur erg goed toepasbaar, en geven uw ruimte allure. Met name onder horeca-exploitanten is de Bel Air Retro Salontafel TO-18 erg in trek, maar ook in andere bedrijven wordt deze regelmatig toegepast. Denk hierbij aan de lobby van een kantoor, salons, of wachtkamer van een therapeut. De TO-18 is meer dan een gewone salontafel, het is een ware eyecatcher in uw ruimte. De tafel is vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

De tafel komt het best tot zijn recht wanneer u deze combineert met ander fifties meubilair. Decoreer uw ruimte met bijvoorbeeld neonverlichting of oude reclameborden om een echte fifties beleving te creëren voor uw gasten of klanten. De tafel heeft een rond design, wat erg typerend is voor deze interieurstijl.

Productspecificaties:

•Afmetingen bxhxd: 52x112x38 cm
•Materiaal: Metaal/Hout
•Kleur: Antique White

De Bel Air Retro Salontafel TO-18 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, zijnde ‘Antique White’ en ‘Multifleck’. Het frame van de tafel is vervaardigd uit verchroomd staal, wat de tafel een luxe uitstraling geeft. De rand van de tafel is omlijst met hetzelfde verchroomde metaal en heeft een organische vorm. De tafel is eenvoudig af te nemen, wat hem uitermate geschikt maakt voor horeca-aangelegenheden. De tafel is solide en blijft jaren mooi, zelfs bij intensief gebruik.

Terug naar de fifties met Bel Air

Bel Air is al meer dan 40 jaar toonaangevend op het gebied van fifties kwaliteitsmeubilair. Onze meubels worden zowel in de zakelijke- als particuliere markt door heel Europa verkocht. Naast tafels en bars, produceren wij ook stoelen, banken, krukken en meer. Bekijk ook onze andere producten en tover uw ruimte om tot een authentiek stukje fifties!

Materiaal:
Metaal
Voorraad: