Welke tafel past in jouw tuin?

Welke tafel past in jouw tuin?

Een tuin zonder een mooi terras of veranda is niet compleet! Je wilt immers een plekje hebben om zomers heerlijk van het mooie weer te kunnen genieten.

Het is niet altijd even gemakkelijk om je terras op een leuke manier in te delen. Enerzijds wil je voldoende zitplekken hebben voor je gezin, anderzijds wil je voorkomen dat het terras een rommelige uitstraling krijgt. Een van de meest essentiële elementen op het terras is de tafel. Een tafel is doorgaans vrij groot, waardoor deze zeer nadrukkelijk in de uitstraling van je terras aanwezig is. Kies om deze reden altijd voor een tafel die bij je tuin past!

 

Een natuurlijke houten tafel op je terras

Veel mensen kiezen voor een stijlvolle houten tafel op hun terras. Het hout heeft van zichzelf een natuurlijke, landelijke uitstraling, waardoor deze goed aansluit bij een tuin. Ook sluit het hout van een eettafel goed aan bij een veranda, mocht je die op je terras hebben laten plaatsen. Een alternatief voor een houten eettafel is een eettafel van kunststof of een stenen eettafel. Nadeel van een stenen eettafel kan zijn dat deze heel robuust overkomt. Zeker in een kleinere tuin is het gebruik van dit type eettafel vaak een onverstandige keuze.

 

Online een tuintafel kopen

Een tuintafel kopen hoef je tegenwoordig niet meer in een fysieke tuinwinkel te doen. Veel gunstiger is het om je tuintafel online te bestellen! Er zijn verschillende webwinkels die tuintafels in tal van stijlvolle modellen aanbieden. Zo is de kans erg groot dat je een tuintafel vindt, die aansluit bij de stijl van je tuin. Let naast het model van de eettafel ook goed op het formaat ervan.

 

Tip: laat je terras aansluiten bij je interieurstijl in huis! Het terras wordt vaak gezien als het verlengde van je eet- of woonkamer.