Schade aan uw nieuwe tafel voorkomen

Schade aan uw nieuwe tafel voorkomen

Uw nieuwe tafel zal u veel waard zijn! Denk bijvoorbeeld aan een mooie designtafel, een houten eettafel, enzovoorts. Reden genoeg om de kans op beschadigingen aan deze nieuwe tafel zo klein mogelijk te maken. Er zijn verschillende manieren waarop de tafel kan beschadigen! Denk bijvoorbeeld aan kinderen die hier met hun speelgoed op spelen en daarmee krassen veroorzaken, beschadigingen als gevolg van een lekkage in uw woning, enzovoorts. Gelukkig is het relatief eenvoudig om dergelijke vormen van schade tegen te gaan! Mocht de tafel toch beschadigd zijn geraakt, dan kunt u de tafel laten herstellen door een meubelmaker.

Lekkages rond de tafel voorkomen

Lekkages kunnen voor rottende plekken in het hout van de tafel in uw woning zorgen. Het kost vaak veel moeite om deze rotte plekken uit het hout weg te werken. Een lekkage kan ontstaan in de leidingen onder uw vloer, tussen muren en bijvoorbeeld in de buurt van een radiator. Wanneer de radiator niet op de juiste wijze op de leidingen aangesloten wordt, kan het water uit de leidingen ontsnappen. Het water zal hierbij in uw tafel, uw vloer en uw muren trekken met een vervelende waterschade tot gevolg. Naast de rottende plekken in het hout van uw tafel, kunnen er ook schimmelplekken op uw muren ontstaan. Heeft u te maken met een lekkage in huis? Schakel professionele hulp bij een lekkage in! 

 

Houtworm zorgt voor schade aan tafels

Naast lekkages kunnen ook verschillende vormen van ongedierte de bron van schade aan uw tafel zijn. Denk bijvoorbeeld aan houtworm! Houtworm kan gaatjes in uw houten tafel veroorzaken, doordat de houtworm een gangetje graaft om z’n larven in kwijt te kunnen. Eenmaal in de tafel is het erg lastig om de houtworm nog te verjagen of te bestrijden. Er zijn verschillende partijen die u hierbij kunnen helpen. Zoek op internet eens naar een bestrijdingsbrigade bij u in de buurt.